info@agencijainformator.ba +387 33 25 54 67

Zašto je INFORMATOR pravi izbor za Vas?

Mi smo Informator, "one stop shop" za finansijske, poreske, računovodstvene usluge i savjetovanje!

Nudimo jedinstvenu kombinaciju iskustva, vizije i vještog timskog rada u potpunosti okrenutog i posvećenog Vama, našem klijentu. Naš fokus je prepoznavanje prilika i stvaranje novih vrijednosti za Vas, pružajući Vam podršku kao i sve željene usluge kako bi u pravnoj i finansijskoj sigurnosti, sa svim potrebnim informacijama, mogli donostiti optimalne poslovne i finansijske odluke.

Naš cilj je Vaša sigurnost i napredak!

Naša filozofija napornog rada, pronalaženja prilika za naše klijente i

vođenja računa o njihovim najboljim interesima pomogla je našim klijentima da ostvare svoje finansijske ciljeve, što je zauzvrat pomoglo nama da postignemo naše. Ova filozofija pridonijela je razvoju dugoročnih poslovnih odnosa temeljenih na povjerenju i međusobnom poštovanju.

Tim Informatora je:
Misija

Kroz krojen i individualan pristup, ponuditi svakom pojedinom klijentu sve tražene finansijske, računovodstvene i druge željene savjetodavne usluga što veće kvalitete sa što višim stepenom učinkovitosti, isplativosti i profesionalnosti, kako bi se zadovoljile njihove potrebe, unaprijedilo i zaštitilo njihovo poslovanje i stvorili uslovi za razvoj, napredak i njihovo ostvarivanje maksimalne dobiti.

Vizija

Stavljajući klijenta na prvo mjesto, prevazilazeći njegova očekivanja i zadovoljavajući sve njegove poslovne potrebe biti na samom vrhuncu finansijskog i računovodstvenog savjetovanja. Kroz kontinuirano usavršavanje i inoviranje ponuditi klijentu uslugu koja proizilazi iz razumijevanja i korištenja globalnih trendova sa individualiziranim domaćim pristupom.

Kontaktirajte nas

Ukoliko još uvijek nemate knjigovodstvenu agenciju ili ukoliko želite da unaprijedite svoje poslovanje, bit će nam zadovoljstvo da organiziramo sastanak i prezentiramo sve naše mogućnosti.